Professioneel schilder

Marksmen Schilderwerken richt zich op kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, inclusief eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden, indien dat nodig is. Schilderwerk dat direct goed en grondig aangepakt word, heeft een langere levensduur en is beter bestand tegen slijtage.

Buitenschilderwerk

Hiermee wordt het onderhoudsschilderwerk aan de buitenzijde van de woning bedoeld. Naast een esthetische functie is het natuurlijk belangrijk dat het hout beschermd wordt tegen de weersinvloeden.

“Oh jee de verf begint af te bladderen, we moeten het eens laten schilderen”

Een veel gehoorde uitspraak maar eigenlijk ben je dan al te laat. Het schilderen van houtwerk aan de buitenzijde moet je bijhouden. De kwetsbare gedeelten die op het zuiden en westen staan hebben veel te lijden. Vooral de liggende delen zoals vensterbanken en onderdorpels verdienen veel zorg. Het bijhouden voorkomt dat het uiteindelijk een grote kostenpost wordt.

Binnenschilderwerk

Uw woning fris en strak in de verf. Wie wil dat nu niet? Vaak ziet u pas hoe ‘vies’ het was als de kwast er overheen wordt gehaald. Tjonge, dat was wel nodig! Ook kan het zijn dat u een verbouwing heeft gehad en de boel netjes moet worden afgeschilderd. Wanden/plafonds ramen, deuren, kozijnen, trappen, schrootjes, kasten, meubels: Marksmen schilderwerken verzorgt graag uw binnenwerk.

Het is ook mogelijk om klein timmerwerk uit te laten voeren. Aftimmerlatjes, bekistingen, panelen en vensterbanken worden op de juiste manier bevestigd voor een strakke afwerking.